Ludovic Orban, atac la adresa lui Boc: „Un fervent susținător al alianței cu PSD” / Ce a spus de „Grupul de la Cluj”

Ludovic Orban, atac la adresa lui Boc: „Un fervent susținător al alianței cu PSD” / Ce a spus de „Grupul de la Cluj”
| Foto: stirileprotv.ro

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, îl acuză pe Emil Boc că este unul dintre oamenii care a stat în spatele alianței cu social-democrații.

Fostul lider al liberalilor remarcă faptul că Florin Cîțu este deja părăsit de susținătorii săi din „echipa câștigătoare”. Orban îl nominalizează pe primarul Clujului căruia îi reproșează că și-a folosit și familia pentru a-i convinge pe liberali să-l voteze pe Cîțu la Congres.

 „Aduceți-vă aminte ce a spus, că e fericit că Florin Cîțu candidează la președinția PNL, pentru că e convins că în felul ăsta fetele lui nu o să mai plece din țară. Să-ți bagi familia ca să convingi oamenii să voteze... Nu mai știa ce să spună ca să-i convingă pe liberali să-l voteze pe Florin Cîțu. Emil Boc are o lungă experiență a slujitului președinților.

Să ne aducem aminte că Boc a fost cel care a acceptat, după ce Stolojan a refuzat, să fie premier în 2008-2009, în guvern cu PSD, guvern făcut de Băsescu cu PSD. Și acum a fost iarăși un fervent susținător al alianței de guvernare cu PSD, care cel mai probabil e nășită și de discuțiile Grupului de la Cluj”, a declarat Orban, potrivit stiripesurse.ro.

 În contextul discuției despre Grupul de la Cluj, Orban a lansat un atac voalat și la Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD, vehiculat pentru portofoliul Apărării în viitorul guvern.

„Eu am o părere bună despre domnul Dâncu ca sociolog. Este un specialist foarte bun. De multe ori am discutat chestiuni de analize sociologice. Eu mi-am ridicat un semn de întrebare foarte serios despre domnul Dîncu când l-am văzut în guvernul tehnocrat. Domnul Iohannis, după ce și-a dat demisia domnul Ponta, a numit un guvern tehnocrat și acolo era un tehnocrat de nădejde de la PSD, domnul Dâncu”, a mai afirmat Orban.

La remarca realizatoarei TV de la Realitatea Plus, conform căreia Dâncu ar fi omul serviciilor, apropiat de Maior și Coldea, Ludovic Orban a replicat că „Grupul de la Cluj” a fost înființat chiar de tatăl lui George Maior.

Reamintim că, și primarul din Cluj-Napoca l-a criticat pe Orban recent. Boc a spus despre acesta că nu știe să piardă o competiție politică, după ce a pierdut șefia PNL, iar asta îi demonstrează incapacitatea de om politic.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza