Ludovic Orban: De Ziua Națională trebuie să uităm de rivalități, de ceea ce ne desparte

Ludovic Orban: De Ziua Națională trebuie să uităm de rivalități, de ceea ce ne desparte
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, că rivalitățile trebuie uitate de Ziua Națională, cu referire la faptul că președinții celor două Camere ale Parlamentului, Călin Popescu-Tăriceanu și Liviu Dragnea, nu au fost prezenți în tribuna oficială.

Despre absența de la paradă a lui Tăriceanu și Dragnea, liderul PNL a arătat că este decizia acestora.

"Îmi pare rău, de Ziua Națională trebuie să uităm de rivalități, de ceea ce ne desparte, să ne aducem aminte că suntem o națiune", a adăugat Orban.

Totodată, el a remarcat faptul că la paradă au fost prezentate echipamente militare noi.

"A fost o paradă interesantă, cu utilaje noi în cadrul diferitelor arme, am văzut diferite piese noi în dotare și având în vedere că ne-am angajat să alocăm 2% din PIB pentru înzestrare, paradele din următorii ani vor fi din ce în ce mai interesante", a afirmat președintele PNL, care a participat vineri la parada de la Arcul de Triumf.

El s-a declarat plăcut surprins de prezența numeroasă a românilor la defilarea forțelor, deși ziua nu a fost "una prietenoasă".

Orban le-a transmis românilor sănătate, fericire, bucurii și toate "cele rele să se spele și cele bune să se întâmple". El a precizat că va participa la recepția organizată de președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naționale.

 

Comenteaza