Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: "Nu sunt genul de om care să-mi fac poze ca să-mi arăt sprijinul"

Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: "Nu sunt genul de om care să-mi fac poze ca să-mi arăt sprijinul"
| Foto: gov.ro

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat duminică, la Arad, că nu este genul care să îşi facă poze ca să îşi arate sprijinul și a precizat că este susţinut de mulţi colegi de partid la alegerile de la congresul PNL din septembrie.

„La congres vor participa 5.000 de delegaţi şi felul meu de a face campanie este evident de a avea o relaţie cât mai bună cu liderii filialelor, cu reprezentanţii PNL în administraţia locală şi centrală, dar felul meu de a face campanie este să fac campanie la fiecare membru al PNL. (...) Eu nu sunt genul de om care să-mi fac poze ca să-mi arăt sprijinul. Pe mine mă spriijină foarte mulţi colegi din partid, sunt un om care practic aproape viaţa mea s-a identificat cu viaţa PNL după 1990”, a declarat, într-o conferinţă de presă la Arad, Ludovic Orban.

El a precizat că în această campanie nu e suficient să apară într-o poză cu un preşedinte de organizaţie: „O organizaţie are mii de membri, are zeci de primari, sute de consilieri locali, opţiunile oamenilor sunt opţiunile fiecărui membru în parte”.

Comenteaza