Ludovic Orban s-a comparat cu Cristiano Ronaldo: “De când Real Madrid a renunţat la el are mari probleme”

Ludovic Orban s-a comparat cu Cristiano Ronaldo: “De când Real Madrid a renunţat la el are mari probleme”
| Foto: foto mediafax.ro

Președintele PNL a realizat o paralelă între propria persoană și superstarul portughez, în contextul alegerilor interne care urmează să aibă loc la finalul lunii septembrie.

Într-o declarație oferită sămbătă, Ludovic Orban s-a comparat cu Cristiano Ronaldo. Președintele PNL a făcut o paralelă între situația din partid și cea a formației Real Madrid, după ce portughezul s-a transferat la Juventus. Orban le-a sugerat liberarilor să aleagă ce “e este mai bine pentru PNL”.

“Îl ştiţi pe Ronaldo. Ronaldo a jucat la Real Madrid. Cu Ronaldo Real Madrid a câştigat trei cupe Champions League. Real Madrid a decis să renunţe la Ronaldo, probabil că este prea bun sau nu are suflu nou. De când Real Madrid a renunţat la Ronaldo nu a mai câştigat niciun Champions League şi are mari probleme în campionatul intern. Stimaţi colegi, am încredere în dumneavoastră.

Noi suntem PNL, noi suntem partidul care şi-a pus amprenta asupra evoluţiei moderne, noi suntem partidul care este coloana vertebrală a României şi singura forţă politică ce are capacitatea să ducă România pe drumul cel drept. (...) Alegeţi ceea ce este mai bine pentru PNL”, a declarat Orban potrivit Agerpres.

“Există mai multe moduri de a conduce, un mod este de a conduce prin frică, ameninţând şi alt mod este de a conduce democratic, prin convingere, prin consultare, prin cointeresare. Eu am fost garantul unităţii PNL în toată perioada în care am condus PNL.

La congres eu nu am ocupat toate poziţiile de conducere cu echipa mea, am permis unor colegi din echipa care a concurat cu mine să fie aleşi pe funcţii de conducere”, a mai adăugat actualul președinte al liberalilor.

Comenteaza