Ludovic Orban se gândește la fotoliul de președinte al României: „Trebuie să iau în serios candidatura”

Ludovic Orban se gândește la fotoliul de președinte al României: „Trebuie să iau în serios candidatura”

Fostul premier Ludovic Orban nu exclude să candideze la viitoarele alegeri prezidențiale din 2024.

„E prematur, cum a spus colegul meu Florin Cîtu, să vă dau un răspuns. Sunt conştient de faptul că odată înscris în lupta pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, odată cu acest mandat, trebuie să iau în calcul şi candidatura la preşedinţia României, pentru că preşedintele Partidului Naţional Liberal va trebui să între în lupta pentru alegerile prezidenţiale din 2024”, a spus, la Kanal D, Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

Președintele Camerei Deputaților afirmă că este un om care are în vedere toate alternativele: „În politică e bine să ai o gândire strategică”.

„Am în vedere toate alternativele posibile. Voi face analize serioase, voi studia foarte bine situaţia şi voi acţiona prin decizii potrivite, pentru obiectivul de a câştigă alegerile prezidenţiale cu cel mai bun candidat. Răspunsul este că ştiu că odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal trebuie să iau foarte în serios şi candidatura la preşedinţia României.”, a mai explicat Orban.

Comenteaza