Ludovic Orban: Vom vota împotriva învestiturii guvernului Tudose

Ludovic Orban: Vom vota împotriva învestiturii guvernului Tudose
Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat joi că liberalii vor vota împotriva învestiturii guvernului Tudose, excluzând în același timp orice înțelegere cu PSD, formațiune despre care susține că este "avatarul Partidului Comunist".

"Votăm împotriva învestiturii acestui Guvern. În cazul în care va trece, vom fi categoric împotriva oricărei măsuri a acestui guvern care face rău României", a declarat liderul liberal, într-un interviu acordat Europa FM, potrivit Agerpres.

În context, Orban a precizat că nu este dispus să facă nicio înțelegere cu PSD și că atitudinea lui în ceea ce privește acest "avatar al Partidului Comunist" va fi la fel de intransigentă.

Orban a mai spus că nu înțelege cum miniștrii care "nu au performat" sunt creditați în continuare "cu încrederea majorității parlamentare".

"Economia românească a început să își încetinească ritmul de creștere. Avem un deficit la finalul primelor cinci luni despre care putem să spunem că este un maxim istoric. Avem minimum istoric al investițiilor în ultimii zece ani. (...) Avem, de asemenea, o scădere a încrederii investitorilor privați față de stabilitatea politică din România. (...) Nu poți să mărești pensii și salarii dacă nu ai în spate creștere economică", a mai spus Ludovic Orban.

 

Comenteaza