MAI VREA PNL LA GUVERNARE? - Jocuri de Putere, ora 21

MAI VREA PNL LA GUVERNARE? - Jocuri de Putere, ora 21

PREDOIU DESPRE PASII PRELUARII GUVERNULUI. MAI VREA PNL ÎN LOCUL PSD? - ora 21.00

TOATE INDICIILE CARE DUC SPRE ILIESCU ÎN DOSARUL MINERIADEI - EditieSpeciala cu Marian Munteanu, procurorul Dan Voinea,,Costin Georgescu si alti 3 invitati - ora 22.00

În această seară, la "Jocuri de Putere", Rares Bogdan il intreaba pe prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu daca mai vor liberalii sa preia puterea de la PSD. Si daca da, cum? Vei afla de la tânarul nominalizat premier de catre Klaus Iohannis care sunt cauzele reale ale esuarii motiunilor de cenzura depuse de PNL anul acesta! Dar si care sunt pasii formarii unei noi majoritati, cat de increzator este ca social-democratii se vor intari sub Dragnea, nu vor fi mai impotenti politic, precum si care sunt principalele 3 urgente ale programului economic al liberalilor.

BONUS: Are de gand PNL sa se reformeze sau "Stop si de la capat" ocoleste partidul care l-a dat pe presedinte?

Iar de la ora 22.00 liderul studentilor din Piata Universitatii in 1990, Marian Munteanu, alaturi de procurorul militar Dan Voinea si ...iti spun de ce este importanta pentru Romania redeschiderea dosarului celei mai sangeroase Mineriade.
Care sunt indiciile care duc spre Ion Iliescu? Cine sunt ceilalti vinovati? Ce stia Virgil Magureanu si nu a spus inca?

Cat a fost ordin si cat a fost exces de zel in omorarea Auricai Crainiceanu si a lui Andrei Frumusanu? Cati dintre tinerii nascuti acum 25 de ani stiu cine au fost?

Mai sunt interesati romanii de aflarea adevarului sau reforma morala mai asteapta 25 de ani?

Raspunsurile asta-seara pe Realitatea TV si Realitatea FM de la Rares Bogdan si invitatii sai exceptionali!

 

Comenteaza