Marcel Ciolacu a anunțat decizia PSD. Când vor depune social-democrații moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

Marcel Ciolacu a anunțat decizia PSD. Când vor depune social-democrații moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu
| Foto: bursa.ro

PSD a decis să depună moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu când va avea cele 234 de voturi necesare pentru ca aceasta să treacă, a anunţat preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Liderul social-democraților precizează că, în prezent, Opoziţia dispune 204 voturi.

„Din punctul nostru de vedere s-a ajuns prea departe. Pe de o parte au îngheţat toate veniturile românilor, salarii, pensii şi alocaţii. Pe de altă parte, avem cea mai mare explozie de preţuri, total necontrolată şi fără să vină cu nicio soluţie guvernul.

Am decis cu unanimitate de voturi în cadrul Consiliului Politic Naţional că vom depune moţiunea de cenzură în momentul în care vom avea cee 234 de voturi necesare să treacă această moţiune.

Un guvern nu poate să cadă decât printr-o moţiune de cenzură în Parlament sau milioanele de români să iasă pe stradă şi să ceară demisia acestui guvern. Nu există altă cale într-un stat membru al UE”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

Parlamentul a respins pe 23 iunie moţiunea de cenzură „România eşuată. Recordul <fantastic> al Guvernului Cîţu”, iniţiată de senatori şi deputaţi PSD.

Amintim că, în urmă cu câteva zile, și președintele interimar al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a precizat că este „pentru” moțiunea de cenzură împotriva actualului Guvern.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza