Marcel Ciolacu: „Am dublat votul politic la Bucureşti de la ultimele alegeri europarlamentare”

Marcel Ciolacu: „Am dublat votul politic la Bucureşti de la ultimele alegeri europarlamentare”
| Foto: evz.ro

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că informaţiile pe care le-a primit în urma votului din ţarăm confirmă că Partidul Social Democrat este cel mai mare partid politic.

Președintele PSD susţine că PNL se află pe locul al treilea în Capitală, în urma votului de duminică, iar PSD este pe primul loc „la votul politic” și crede că social-democrații sunt pe drumul cel bun.
 
„Vreau să vă reamintesc că am dublat votul politic la Bucureşti de la ultimele alegeri europarlamentare. Acest lucru arată foarte clar că PNL, care se află pe locul 3 ca şi vot politic din Bucureşti, a fost sancţionat de bucureşteni pentru haosul din pandemie, pentru hoţiile din pandemie, pentru umilinţa la care au supus pensionarii, copiii, mediul de afaceri şi, nu în ultimul rând, medicii”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit news.ro.
 
„Cred că cei mai sancţionaţi dintre toţi sunt PNL-ul şi dl Orban în mod evident”, a mai afirmat Ciolacu.  
 
El a felicitat-o e Gabriela Firea pentru campania electorală.
 
„Sunt foarte mândru de doamna Firea pentru această decizie de a merge singură pe picioarele ei şi de a-şi asuma acest risc de a se lupta cu toată lumea” a adăugat președintele PSD.
 
Ciolacu a mai anunțat că PSD va avea cel mai mare număr de aleşi locali.
 
„Faptul că avem acest vot politic şi din ţară, în acest moment, estimările şi informaţiile pe care le avem ne confirmă că PSD rămâne cel mai mare partid din România cu numărul de cel mai mulţi primari aleşi direct este o confirmare că suntem pe drumul cel bun şi acest nou program de reconstrucţie al partidului şi de modernizare al său este drumul corect”, a mai precizat liderul social-democraților.

Comenteaza