Marcel Ciolacu este sigur: „În anul 2024, Preşedintele României va fi de stânga"

Marcel Ciolacu este sigur: „În anul 2024, Preşedintele României va fi de stânga"
| Foto: stirileprotv.ro

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, la conferinţa de alegeri interne din Dâmboviţa, că este ferm convins că la alegerile prezidenţiale din 2024 PSD va câştiga şi va da României un preşedinte de stânga.

„Sunt ferm convins că în anul 2024 preşedintele României va fi un preşedinte de stânga”, a spus Marcel Ciolacu.

Social-democratul a precizat că viitorul candidat pentru funcţia de preşedinte al României nu va fi ales de el şi nici de alţi lideri ai PSD.

„Acest preşedinte şi candidat va fi ales de către dumneavoastră. Toţi cei care se vor înscrie în cursa pentru cea mai înaltă demnitate în statul român vor trebui să vină şi întâi să obţină votul dumneavoastră. S-a terminat perioada în care o mână de oameni decidea cine este candidatul dumneavoastră. Este cazul să învăţăm din greşelile făcute. Şi numai astfel vă vom convinge pe dumneavoastră şi pe români că acesta este drumul corect de urmat”, a afirmat Ciolacu.

Preşedintele PSD le-a spus social-democraţilor din Dâmboviţa că toţi trebuie să fi învăţat cu toţi din greşeli, iar acum trebuie să reuşească împreună să le demonstreze românilor că PSD este „partidul care are soluţii nu numai pentru perioade uşoare, ci mai ales pentru perioadele cele mai complicate”.

Comenteaza