Marga îl face pe Boc "nazist" şi "student mediocru"

Marga îl face pe Boc
Tot mai mulţi membri ai PDL se detaşează de procedurile de construcţie a partidului ce "aduc a nazism", legate de Emil Boc, crede rectorul UBB, Andrei Marga (foto).
"Tot mai mulţi îşi dau seama şi se detaşează de procedurile ce aduc a nazism, legate de Boc", a precizat Andrei Marga, membru în structura de conducere a PNL. "Democraţia nu se poate face cu metode naziste", a mai punctat profesorul clujean.

Andrei Marga a făcut afirmaţiile respective în contextul demisiei preşedintelui CJ Cluj, Alin Tişe, din funcţiile de conducere din PDL.

Rectorul UBB a precizat pentru ziuadecj.ro că "este clar" că România are nevoie de la actuala clasă politică de altceva decât de "procedurile lui Goebbels" (n.r. ministrul propagandei din timpul regimului nazist german).

Fost ministru al Educaţiei, Andrei Marga a avut remarci critice cu privire la asumarea răspunderii de către Guvern a Legii Educaţiei: “Este complet neoportun ca un student mediocru ca Emil Boc să dea Legea Educaţiei”, a subliniat Andrei Marga.

Comenteaza