Maria Forna, președinte al tinerilor liberali clujeni

Maria Forna, președinte al tinerilor liberali clujeni
Tineretul Naţional Liberal (TNL) Cluj şi-a ales noul birou de conducere pentru următorii doi ani. Sâmbătă a avut loc comitetul de coordonare județean în cadrul căruia au fost desemnați preşedintele organizației, Maria Forna, şi un nou birou de conducere.

“Alături de noua echipă avem misiunea de a trasa întregii organizații o foaie de parcurs cu obiective clare prin care să ne aducem aportul la lupta partidului nostru în procesul de opoziție față de monstruoasa guvernare PSD-ALDE și, nu în ultimul rând, la câștigarea bătăliilor electorale care ne așteaptă în anul 2019 începând cu alegerile europarlamentare și continuând cu alegerile prezidențiale, iar în anul 2020, cu alegerile locale și parlamentare. 

Într-o Românie măcinată de scandaluri politice, de lipsa locurilor de muncă, a investițiilor, a șomajului crescut, tinerii din România aleg să părăsească țara pentru a-și crea un drum mai bun în viață peste hotare.

Tinerii au nevoie de o țară care să le ofere șansa împlinirii într-o viață normală, o țară de care să se simtă legați și față de care să se simtă responsabili. Este nevoie de reclădirea încrederii între generații și oferirea posibilității de a ne schimba țara în bine și de a ne construi aici, în țară, un viitor mai bun.

Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Călin Popescu-Tăriceanu, Olguța Vasilescu și nu în ultimul rând ministrul habarnist al educației, Liviu Pop, sunt doar o parte din camarila PSD-ALDE care și-au arătat măsura incompetenței și a neputinței de a guverna România.

Aici ne revine nouă misiunea, ca tineri politicieni, să le explicăm celor din generația noastră faptul că singurul medicament pentru însănătoșirea României de cancerul roșu care o macină este o guvernare de dreapta asigurată de PNL” a declarat preşedintele TNL Cluj, Maria Forna.

Au fost prezenţi președintele PNL Cluj, Daniel Buda, primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, primarul comunei Florești, Horia Șulea, secretarul general al PNL Cluj, Mircea Abrudean, președintele PNL Gherla, Iuliu Sămărtea, consilierii județeni Andro Marinel și Dumitru Drăghici, prim-vicepreședintele PNL Cluj-Napoca, Radu Moisin, prim-vicepreședintele PNL Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș, președintele OFL Cluj, Mihaela Suciu, consilierii locali ai PNL Cluj-Napoca Loredana Pop, Gabriela Moldovan, Călin Găbudean, Sorel Jurja, Bashar Molhem, secretarul general adjunct al PNL Cluj-Napoca, Călin Forna, președintele OPV 3 Cluj, Ioan Cătană, președintelui OPV 3 Cluj-Napoca, Solovăstru Ureche, vicepreședintele PNL Cluj, Zoltan Coraian. 

De la nivel național au venit Glad Varga - deputat de Arad, Hazem Kansou - consilier general București și secretar general al TNL, Vlad Drugă - președinte TNL Dâmbovița, Ana Zvirid - vicepreședinte al TNL, Cristian Puie - secretar general al TNL, Alexander Rădulescu și Cezar Bulacu - vicepreședinți ai TNL. 

Componența noului BPJ al TNL Cluj

Președinte - Maria Forna

Președinte executiv - Flavia Petruș

Prim-vicepreședinți - Mircea Miron, Cătălin Nistor

Secretar general - Bogdan Covaliu

Secretari generali adjuncți - Diana Chiș, Adina Rațiu

Vicepreședinți: 

Cătălin Vlăduț Ciubotariu 

Ioan Cozma

Daniel Filip 

Sergiu Marcu

Paul Măhălean 

Bogdan Moga

Paul Fărăgău

Bogdan Pivariu

Georgiana Sima 

Membri: 

Răzvan Artiudean

Horațiu Bodea

Ovidiu Ghior

Florin Groșaru

Marius Tritean

Andreea Mureșan

Alin Stan

Anca Șerban

Mihai Tehei

Președinte Comisia Județeană de Arbitraj:

Vlad Morar

Comenteaza