Miniștrii PNL, evaluați înainte de rotativa guvernamentală

Miniștrii PNL, evaluați înainte de rotativa guvernamentală

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a anunţat luni că echipa de tranziţie pentru rotativa guvernamentală din luna mai va fi condusă de prim-vicepreşedintele liberalilor Dan Motreanu.

 

„Am luat decizia ca până la finalul lunii februarie, când vom avea următorul Birou Politic Naţional, sub autoritatea prim-vicepreşedintelui Dan Motreanu, să se constituie un grup la nivelul PNL care să elaboreze o strategie şi un plan de implementare a strategiei, plan care va fi prezentat, dezbătut şi aprobat în viitorul Birou Politic Naţional.

Sunt de menţionat aspectele legate de grija pe care trebuie să o avem în continuare pentru a putea asigura o cuprindere a tuturor necesităţilor românilor, fie că vorbim de educaţie, siguranţă şi toată această strategie va veni cu posibile adaptări atât din punct de vedere doctrinar, cât şi din punct de vedere ideologic”, a spus Ciucă.

Premierul a afirmat că programul de guvernare nu va reprezenta altceva decât o continuare a celui existent, cu „ajustările şi adaptările generate de situaţia concretă”. El a arătat că acest grup din PNL va analiza şi activitatea miniştrilor liberali.

„A fost un subiect pe care l-am discutat la nivelul conducerii partidului şi astăzi în Biroul Politic Naţional am discutat că este nevoie de o evaluare a activităţii şi rezultatelor fiecărui ministru în parte, motiv pentru care grupul acesta de lucru care se va constitui pentru asigurarea tranziţiei şi revederii programului de guvernare va face şi analiza activităţii desfăşurate de către miniştrii PNL”, a mai spus Ciucă.

Întrebat dacă poate să însemne şi o posibilă reîmprospătare a echipei de miniştri, el a răspuns că „poate să însemne orice”. În luna mai, conform înţelegerii din coaliţie, funcţia de prim-ministru ar urma să fie preluată de liderul PSD, Marcel Ciolacu.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza