Foto Ministrul Economiei, la Cluj! Ce a spus de Terapia și Farmec

Ministrul Economiei, la Cluj! Ce a spus de Terapia și Farmec
| Foto: Facebook.com/PSDClujOfficial

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, susține că a prezentat la Cluj o schemă de ajutor pentru industria prelucrătoare, pe baza cărora branduri precum Farmec şi Terapia se pot dezvolta pentru a asigura produse de foarte bună calitate pe piaţa românească, dar şi pe piaţa de export.

Susținerea capitalului privat românesc, acesta a fost deviza vizitei, la Cluj, a Ministrului Economiei, Florin Spătaru.

"Am venit la Cluj pentru a explica strategia de dezvoltare, Hotărârea de Guvern 959 și modul prin care companiile precum Farmec sau Terapia pot beneficia de granturi nerambursabile cu ajutorul cărora să se poată dezvolta, atât pe piața românească cât și pe cea internațională.

Am discutat concret despre aceasta schema de ajutor pentru industria prelucratoare, pe baza cărora brandurile precum Farmec și Terapia se pot dezvolta pentru a asigura produse de foarte bună calitate pe piața românească, dar și pe piața de export.

A fost o vizita benefică, prin intermediul careia am prezentat sprijinul pe care Ministerul Economiei îl oferă companiilor românești pentru a se extinde, astfel încât să cucerească piața românească și cea regională.

Intenția noastră, a Ministerului Economiei, este de a sprijini, prin schema actuală, aproximativ 20 de companii,pentru a putea susține, în continuare, dezvoltarea economică a României, urmând că pe viitor să extindem numărul la 30-40 companii pe an." a declarat Ministrul Economiei, Florin Spătaru, în cadrul vizitelor interpinse la Cluj.

Comenteaza