Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost confirmat cu COVID

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost confirmat cu COVID

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat, miercuri seară, că a fost confirmat cu noul coronavirus și este izolat la domiciliu.

Lucian Bode a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

"În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID - 19 şi, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toţi paşii ceruţi de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice şi am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!", a scris Lucian Bode.


Bode este al doilea ministru din Guvernul Orban depistat pozitiv. Reamintim că luni, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat, într-o postare pe Facebook, că a fost diagnosticat cu COVID-19.

”Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv.
Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă. Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu iartă”, a scris Virgil Popescu. 

Comenteaza