Mircea Abrudean: „Este inadmisibil ca în 2021 cetățenii să se plimbe în continuare cu dosare de la o instituție publică la alta”

Mircea Abrudean: „Este inadmisibil ca în 2021 cetățenii să se plimbe în continuare cu dosare de la o instituție publică la alta”
| Foto: Facebook.com/Abrudean-Mircea

Secretarul general adjunct al Guvernului Cîțu, Mircea Abrudean, susține că este esențial să se continue munca începută și să se accelereze procesul digitalizării în instituțiile publice din România.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Fostul prefect de Cluj a prezidat, în cursul zilei de joi, reuniunea tehnică a Comitetului pentru e-guvernare și reducerea birocrației, care a avut loc la Palatul Victoria.

Le-am transmis tuturor celor prezenți că este esențial să continuăm munca începută și să accelerăm digitalizarea, prin flexibilizarea întregului sistem și prin realizarea interoperabilității sistemului de furnizori de servicii publice.

Este inadmisibil ca în 2021 cetățenii și mediul privat să se plimbe în continuare cu dosare de la o instituție publică la alta, iar Guvernul României își va ține promisiunile în ceea ce privește propunerile de reformă în domeniile e-guvernării și debirocratizării”, a transmis Mircea Abrudean.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza