Mircea Abrudean: "PSD este principalul adversar politic al PNL" / Ce spune despre proxy-candidații PSD

Mircea Abrudean: "PSD este principalul adversar politic al PNL" / Ce spune despre proxy-candidații PSD

Secretarul General al Guvernului, Mircea Abrudean, spune că PNL vs PSD rămâne cea mai importantă bătălie de pe scena politică și atrage atenția asupra candidaților independenți care au legături strânse cu social-democrații.  

Rugat să comenteze, la ZIUA LIVE, alegerile prezidențiale și cele parlamentare, Mircea Abrudean a spus că PSD se teme de o confruntare Ciucă - Ciolacu în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

„Sunt convins că PSD se teme de un tur doi la prezidențiale împotriva candidatului PNL. Asta ne spune și istoricul electoral. Vorbim și de candidați. Evident că Nicolae Ciucă este cea mai bună opțiune din rândul prezidențiabililor. Este un om care a luptat pentru țară, are o carieră solidă. Este extrem de apropiat elementelor de identitate națională. Clar că un astfel de adversar este un pericol pentru PSD. Și cu siguranță că PSD este principalul adversar politic al PNL", a declarat Secretarul General al Guvernului.

Mirea Abrudean a comentat și situația candidaților "independenți" controlați de fapt, susține liberalul, de PSD. 

"Avem și acești candidați care sunt asumați sau cei neasumați, independenți, dar care sunt susținuți de PSD. La nivel național îl avem pe Mircea Geoană, care nu este susținut de PSD, dar totuși a fost președintele partidului. Acest lucru nu trebuie uitat. Nu poate să vină acum să spună că este independent și că a fost resetat. Nu cred că îl crede cineva.

La nivel local, avem și noi o situație cu un candidat independent care este clar susținut de PSD. Este promovat pe toate planurile în așa mod. Este vorba de Sabin Sărmaș care a candidat și la primăria Cluj-Napoca, iar acum candidează la Camera Deputaților independent. El le-a promis clujenilor că va fi primarul din umbră, dar probabil vrea să fie primarul din umbră din Parlament. O fi și asta vreo poziție. Este o susținere clară din partea PSD pentru Sabin Sărmaș”, a subliniat Mircea Abrudean.

Comenteaza