Mircia Giurgiu a dat sindicatul pe o funcţie de director

Mircia Giurgiu a dat sindicatul pe o funcţie de director
După ce a mers cu lupta sindicală pentru salvarea Imprimeriilor Ardealul până la greva foamei, fostul deputat Mircia Giurgiu a ajuns să conducă cea mai veche tipografie din Cluj

Fost angajat al tipografiei, Giurgiu a dus, din postura de lider sindical, o luptă neobosită împotriva echipelor de conducere care s-au succedat şi au dus tipografia în pragul falimentului. Surpriza a apărut vineri, când Giurgiu a fost numit în funcţia de director al Imprimeriilor Ardealul. El spune, însă, că va avea un mandat foarte scurt, după care se va întoarce în tabăra sindicaliştilor.

„Am acceptat această funcţie pentru o perioadă foarte, foarte scurtă, până vom reuşi să punem pe picioare imprimeria, să vedem unde-s pierderile, probabil vom face un audit. Nu se poate aşa ceva, au trimis aici doi directori, unul din Brăila şi unul din Bucureşti, păi ce interes aveau ăia să salveze o tipografie din Cluj? Am făcut greva foamei şi au dat-o afară pe nevastă-mea, dar am salvat-o de la faliment, a rămas, deocamdată, doar în insolvenţă. Trebuie să vedem de ce e tot în pierdere, nu mai au bani nici de hârtie. Treaba asta va dura două, trei săptămâni, maxim o lună, după care mă voi întoarce la sindicat. Mi s-a mai propus această funcţie, inclusiv să fiu director la Bucureşti, dar am refuzat. Acum am acceptat, pentru că trebuie să vedem ce se întâmplă cu imprimeria", a explicat Giurgiu.

El spune că noua funcţie, fie ea şi temporară, nu-l va face să renunţe la ambiţia de a ajunge primarul Clujului. „De ce să renunţ, ce-are a face una cu altă? Dimineaţa voi fi la serviciu, la tipografie şi după-amiaza voi fi în campanie electorală, nu e nici o problemă", a spus candidatul PSRO la prima funcţie în municipiu.

 

Comenteaza