Moţiunea simplă împotriva lui Marcel Vela, adoptată de Senat. Ministrul de Interne: La următorul mandat, jumătate plecaţi acasă

Moţiunea simplă împotriva lui Marcel Vela, adoptată de Senat. Ministrul de Interne: La următorul mandat, jumătate plecaţi acasă
| Foto: observator.tv

Senatorii au votat moţiunea simplă intitulată „Democraţia românească în derivă. Cu Vela ruptă, în timp de pandemie”, depusă de parlamentarii social-democraţi împotriva ministrului de Interne, Marcel Vela.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Senatorii i-au reproşat ministrului, în plen, gestionarea crizei. Marcel Vela s-a apărat şi a declarat după dezbaterea din Parlament că toate statisticile arată că epidemia a fost controlată bine, a fost o muncă titanică şi că au fost salvate vieţi.

65 de senatori au votat pentru, 24 împotrivă şi 5 s-au abţinut, aşadar moţiunea a fost adoptată. NU are insă niciun efect fiind vorba despre o moţiune simplă.

La finalul discursului Marcel Vela a spus de la microfonul din plen că se bucură că sunt atâtia senatori la moţiunea împotriva lui şi că la umrătorul mandat, cel puţin jumătate din ei vor pleca acasă, adică nu vor mai prinde încă un mandat.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza