Nap (PMP) către Papahagi: Sunteți un fripturist politic!

Nap (PMP) către Papahagi: Sunteți un fripturist politic!

Președintele PMP Turda îi dă o replică fulger lui Papahagi care a comentat public situația alegerilor locale de la Cluj și scorul obținut de PMP. Într-o postare pe Facebook Papahagi încearcă să înfiereze împotriva actualei conduceri a PMP care a reușit pentru prima dată de la înființare să ducă filiala Cluj a PMP în Consiliul Județean, tot pt prima dată să obțină trei primari în județul Cluj și mai mult de atât, să dubleze numărul de consilieri locali.

"Ce afirmă Papahagi în postarea dumnealui trădează fripturismul politic al acestui om. Papahagi a fost invitat de două ori în 2017 și respectiv 2018, să se alăture organizației PMP Cluj, când întreaga organizație eram praf și nu aveam un lider care să ne scoată din mlaștina în care ajunsesem din punct de vedere politic. Dânsul ne-a refuzat. Probabil că nu eram suficienți de buni pentru domnia sa atunci. 

Acum că organizația PMP Cluj a obținut scor bun și a trecut pragul electoral și are locuri eligibile pentru parlamentare, au început să apară și fripturiștii politici care își caută un loc călduț pentru următorii patru ani în Parlamentul României. Papahagi este unul dintre ei și mă scârbește acest comportament. Actuala conducere a PMP Cluj care mă include și pe mine ca vicepreședinte, a muncit zi și noapte timp de 3 ani și jumătate să ducă organizația în Consiliul Județean și să obțină primari în jud. Cluj. Succesele din comuna Ceanu Mare și Călărași, unde PMP a obținut primari, nu mi se datorează mie, ci conducerii județene care a reușit să aducă oameni cu valoare politică în partid și care să câștige aceste primării. De fapt, încă de acum 3 ani de zile sistemul de lucru a fost schimbat la PMP Cluj iar noi de la Turda nu mai avem nici un fel de atribuții pe comunele limitrofe municipiul. Organizațiile comunale de lângă Truda sunt create, evaluate și sprijinite direct de la Cluj. Cred că domnul Papahagi trebui să rămână în continuare unde a fost în ultimii trei ani de zile, adică lângă frigiderul cu bucate. Se vede că îi place mai mult decât să construiască o organizație județeană a unui partid." afirmă președintele PMP Truda, Adrian Nap. 

 

Etichete
Comenteaza