Video Negocieri USR PLUS - PNL la Cluj? Boc: "Exclus și mai mare tâmpenie ca asta nu există!"

Negocieri USR PLUS - PNL la Cluj? Boc: "Exclus și mai mare tâmpenie ca asta nu există!"

Reprezentanții PSD acuză USR PLUS - PNL de blat politic la Cluj pentru alegerile locale din 2020. Primarul Clujului exclude o astfel de alianță. 

"Dacă liderii USR - PLUS doresc o alianţă cu PNL, partidul care a dat cei mai mulţi condamnaţi pentru fapte de corupţie în Cluj, de la Sorin Apostu, Radu Bica până la Horea Uioreanu, să o facă cinstit, deschis, pentru că nu pot fi `oameni noi` cu înţelegeri vechi", se arăta într-un comunicat remis de PSD Cluj, luni, 19 august 2019. 

Primarul PNL al Clujului, Emil Boc susține că o astfel de alianță este exclusă și că nu au existat niciun fel de negocieri între aceste formațiuni politice: "Ce prostie e și asta? Ce tâmpenie! Dacă discutați bârfe, șușanele, nu v-ați găsit omul! Eu am venit aici să discut probleme de administrație, răspund la ceastă întrebare, pentru că ați întrebat: exclus și mai mare tâmpenie ca asta nu există. Competiția electorală e competiție electorală, fiecare partid și formațiune va stabili candidații și pe locurile de la Consiliul Local opținile fiecărui partid. Este o competiție democratică și liberă. Atât pot să vă spun. Mai mult...să lăsăm faptele să vorbească pentru fiecare și mai puține vorbe. În administrație, cuvântul de ordine este decizia, faptul și rezultatul. Politica e pentru cei care au timp să facă mai multe discuții de salon, să le spun așa", a declarat edilul la ZIUA LIVE. 

 

Viitoarele alegeri locale vor avea loc în 2020. 

Comenteaza