Nicoară s-a decis: renunţă la şefia PNL Cluj

Nicoară s-a decis: renunţă la şefia PNL Cluj
Conduce PNL Cluj de mai bine de zece ani, perioadă în care organizaţia crescut foarte mult, dar cu toate acestea nu a reuşit să îşi păstreze colegii de partea sa. Cei mai mulţi dintre liberalii clujeni nu-l mai doresc pe Marius Nicoară (foto) la conducerea organizaţiei judeţene, astfel că acesta le face o bucurie, anunţând că nu vrea să mai candideze pentru un nou mandat.

Noile alegeri interne în PNL Cluj vor avea loc peste doi ani. Este cel mai important moment pe care îl aşteaptă o bună parte dintre liberali, dat fiind faptul că aceştia se pregătesc de ceva timp să-l debarce pe Nicoară de la conducerea organizaţiei.

Prezent la REALITATEA FM, Nicoară le-a transmis însă colegilor că oricum nu mai este foarte dornic să candideze, deşi cu toţii ar trebui să îi fie recunoscători, pentru că datorită lui PNL a ajuns atât de departe. „Când eu am preluat conducerea partidului, avea 3 procente în opţiunea electorală, acum are 30 de procente. Aveam în tot judeţul trei primari liberali, acum avem 24 de liberali. Am câştigat sute de mandate de consilieri locali şi de consilieri judeţeni. Am reuşit să câştig încrederea oamenilor pentru că am lucrat întotdeauna pentru interesele Clujului. Am reprezentant partidul şi m-am ocupat de partid şi nu de propriile mele beneficii, aşa cum fac alţi colegi de-ai mei. Eu nu m-am luptat pentru a le oferi funcţii copiilor mei, rudelor mele, nu mi-am construit afacerile din contracte semnate cu statul. Tot ce am realizat am făcut din convingere. Din păcate, pentru unii dintre colegii mei nu a fost suficient. Foarte bine, să vină altcineva la conducerea partidului şi sper să construiască măcar atât cât am construit eu", a arătat Nicoară.

Acesta a menţionat că indiferent dacă nu va mai candida pentru un nou mandat la şefia partidului, oricum, va rămâne să facă politică la nivel înalt.

 

Comenteaza