Nicușor Dan: „Este ziua de naştere a noului Bucureşti” / „Primăria Capitalei nu poate fi condusă în stilul Elenei Ceauşescu”

Nicușor Dan: „Este ziua de naştere a noului Bucureşti” / „Primăria Capitalei nu poate fi condusă în stilul Elenei Ceauşescu”

Candidatul susţinut de PNL şi alianța USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, după anunţarea rezultatelor exit poll-urilor, că este ziua de naștere a noului București.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Nicușor Dan a mulţumit tuturor celor care l-au votat, dar şi celor care l-au susţinut. 

„Vreau să le mulţumesc bucureştenilor care au ieşit şi ne-au votat azi şi vreau mai ales să le mulţumesc că ne-au dat încredere în ciuda campaniei murdare care s-a desfăşurat împotriva noastră. Vreau să mulţumesc partenerilor PNL şi USR PLUS care au ascultat dorinţa bucureştenilor care au cerut – scăpaţi-ne de PSD.

Vreau să le mulţumesc lui Ludovic Orban şi copresedintilor Dan Barna şi Dacian Cioloş, precum şi Violetei Alexandru şi Claudiu Năsui şi Vlad Voiculescu liderii de la Bucureşti”, a afirmat Nicuşor Dan, potrivit news.ro.

Candidatul USR-PLUS le-a mulţumit şi voluntarilor care l-au ajutat şi care l-au aplaudat intens. 

„Să ştiţi că sunt mai bucuros pentru bucuria voastră, decât pentru propria mea bucurie. Vreau să mulţumesc voluntarilor şi personalităţilor publice care au garantat pentru mine. Vreau să îi asigur pe bucureşteni că vom începe schimbarea în bine a administraţiei publice din Bucureşti.

Bucureştiul are oameni muncitori, creativi, oameni care au reuşit în mediul privat, academic şi cultural şi Bucureştiul nu poate decât să reuşească. Vreau să îi asigur pe bucureşteni că vom colabora cu ei, cu mediul de afaceri, cu asociaţiile profesionale, cu specialiştii, cu ONG-urile şi Primăria Capitalei nu poate fi condusă în stilul Elena Ceuşeascu”, a mai precizat Nicuşor Dan. 

Acesta a cerut reprezentanţilor PNL şi USR PLUS să fie vigilenţi. 

„Îi rog pe reprezentanţii noştri PNL şi USR PLUS să fie vigilenţi în această seară până la finalizarea numărătorii voturilor şi în birourile electorale din care fac parte. Am câştigat cu multă muncă şi avem responsabilitatea ca voturile pe care bucureştenii ni le-au dat să se regăsească întocmai în procesele verbale.

Faceţi o muncă extraordinată, vă rog să vă concentraţi până la finalizarea numărătorii voturilor. Mulţumim bucureştenilor care evident sunt mai inteligenţi ca noi şi de zilele următoare începe munca”, a mai afirmat Dan. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza