Norica Nicolai anunţă sfârşitul PNL

Norica Nicolai anunţă sfârşitul PNL
Exclusă din PNL pentru că s-a opus fuziunii cu PDL, fostul senator de Cluj, eurodeputatul Norica Nicolai spune că rezultatul votului de duminică poate fi începutul sfârşitului pentru ultimul partid istoric care a mai rămas în parlament.

„Rezultatul votului de duminică a fost unul absolut predictibil, care a semnificat refuzul categoric din partea românilor al comportamentului preşedintelui Klaus Iohannis care şi-a impus «guvernul meu», guvernul tehnocraţilor, care, prin prestaţia pe care a avut-o în acest an, a pus în dificultate însăşi noţiunea de tehnocrat în România.

Toată dezbaterea publică din acest an a arătat maniera precară şi iresponsabilă în care a fost condusă ţara, ceea ce a acreditat public ideea că România e condusă de forţe oculte, de alte structuri decât cele legitime şi democratice. Acest vot covârşitor dat PSD a fost, de fapt, un vot negativ la adresa formaţiunilor de dreapta.

PNL a dovedit încă o dată că e incapabil să producă un leadership care să-i asigure vizibilitate şi performanţă şi, în acest moment, este pusă sub semnul întrebării însăşi exstenţa PNL până la alegerile viitoare. Acest vot a venit şi ca urmare a fragmentării dreptei şi revenirii dreptei din România la situaţia din anii `90", a comentat Nicolai.

Etichete
Comenteaza