Video Noul primar din Florești a depus jurmământul: „Vom fi o comună modernă și europeană, de care să fim cu toții mândri”

Noul primar din Florești a depus jurmământul: „Vom fi o comună modernă și europeană, de care să fim cu toții mândri”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Vineri a avut loc ceremonia de învestire a noului primar al comunei Florești, Bogdan Pivariu, care a și-a adjudecat mandatul din partea PNL.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Fostul viceprimar din Florești, Pivariu a depus jurământul conform legii și a avut un mesaj pentru locuitorii comunei.

„Le mulțumesc în primul rând floreștenilor, pentru că ei au ales să fim astăzi aici. Îi asigur de toată colaborarea și de toate bunele intenții ale noastre. Vom duce Floreștiul acolo unde îi este locul și vom fi o comună modernă, europeană, de care să fim cu toții mândri”, a declarat Bogdan Pivariu, după ce a fost învestit în noua funcție.

De asemenea, noul primar a ținut să le mulțumească tuturor celor prezenți la ceremonie, dar și fostului consiliu local al comunei și fostului primar Horia Șulea.

La eveniment au participat prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, dar și ministrul Agriculturii, Adrian Oros care locuiește în cea mai mare comună din țară.

„Felicitări celor care ați fos aleși în funcție. Sunt convins că veți onora încrederea cetățenilor și veți respecta ceea ce ați menționat în jurămintele depuse. Veți face numai lucruri bune pentru Florești. Este în proximitatea municipiului Cluj-Napoca, iar asta atrage multă responsabilitate din partea celor care o conduc”, a afirmat Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean.

Totodată, ministrul Agriculturii a precizat că, în calitate de locuitor al Floreștiului este convins că cea mai mare comună din țară va arăta altfel peste patru ani și le-a urat succes noilor consilieri locali și noului primar.

Reamintim că, Judecătoria Cluj-Napoca a validat miercuri rezultatele alegerilor din cea mai mare comună din ţară.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza