Nu e preşedinte, dar e şef. Un clujean peste aripa PDL din PNL

Nu e preşedinte, dar e şef. Un clujean peste aripa PDL din PNL
Aripa PDL l-a împuternicit pe Daniel Buda să semneze listele cu candidaţi pentru alegerile din decembrie.

Aripa PDL a PNL a decis sâmbătă ca Alina Gorghiu să rămână preşedinte unic al partidului, însă Daniel Buda a fost împuternicit să semneze listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare în locul demisionarului copreşedinte Vasile Blaga.

"După o dezbatere serioasă, cu un singur vot împotrivă şi 4 abţineri am hotărât să renunţăm la copreşedinţia partidului pentru că suntem de fapt un singur partid şi PNL să aibă un singur preşedinte în persoana Alinei Gorghiu", a declarat Vasile Blaga, la finalul celor două reuniuni ale democrat-liberalilor şi liberalilor.

Blaga a confirmat şi faptul că aripa PDL l-a împuternicit pe Daniel Buda să semneze listele cu candidaţi pentru alegerile din decembrie.

"Sunt convins că am ales soluţia cea mai bună, (..) că este calea cea mai corectă", a mai spus Vasile Blaga, precizând că va sprijini în continuare PNL şi pe Alina Gorghiu.

Daniel Buda este preşedintele PNL Cluj şi europarlamentar. În legislativul trecut, a fost deputat de Cluj şi şeful Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor.

Etichete
Comenteaza