OFICIAL Alin Tişe şi Adrian Oros candidează pentru conducerea PNL

OFICIAL Alin Tişe şi Adrian Oros candidează pentru conducerea PNL
Cei doi şi-au depus oficial candidaturile pentru a obţine funcţiile de prim-vicepreşedinte, respectiv vicepreşedinte, la alegerile care au loc a doua zi după Congresul PNL din 17 iunie.

Marţi a fost ultima zi în care se mai puteau depune candidaturi pentru cele 4 funcţii de prim-vicepreşedinte şi cele 16 de vicepreşedinte, care vor fi decise prin votul Consiliului Naţional din 18 iunie, imediat după Congresul din 17 iunie, care va alege preşedintele partidului.

Doi lideri ai PNL Cluj şi-au depus oficial candidaturile pentru funcţii în viitoarea conducere a PNL-ului reunit după fuziunea cu PDL. Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, va candida pentru una din cele 4 funcţii de prim-vicepreşedinte al PNL iar deputatul Adrian Oros, pentru una din cele 16 funcţii de vicepreşedinte al partidului, pe probleme de agricultură şi dezvoltare rurală.

În timp ce deputatul Adrian Oros este „cu arme şi bagaje" în echipa lui Ludovic Orban de mai mult timp, Alin Tişe a spus că nu a semnat niciuna din cele două moţiuni şi că este pregătit, dacă va fi ales, să lucreze cu oricare din cei doi candidaţi care va câştiga preşedinţia partidului.

Alin Tişe a declarat pentru ZIUA de CLUJ că organizaţia Cluj a PNL este cea mai importantă din ţară şi că merită să aibă şi o funcţie de prim-vicepreşedinte al partidului. Tişe mai afirmă că în urma acestor alegeri partidul trebuie să iasă unit iar în conducere să nu se regăsească doar susţinătorii unuia sau altuia dintre cei doi candidaţi, ci trebuie să fie prezenţi şi oameni care au avut performanţă în bătăliile electorale pe care le-au purtat.

 

Comenteaza