Oficial: Oprescu va susţinut în campania electorală de la Primăria capitalei de USL

Oficial: Oprescu va susţinut în campania electorală de la Primăria capitalei de USL
"Nu contează sigla, ci echipa", a fost motto-ul sub care copreşedinţii USL au anunţat, astăzi, sprijinirea candidaturii independente a lui Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Este oficial: Sorin Oprescu va fi sprijinit de USL la alegerile de anul viitor, la Primăria capitalei.

"Parteneriatul cu USL este unul moral, şi nu contează sigla, ci echipa", a spus, luni, Sorin Oprescu, după anunţarea sprijinirii candidaturii sale de către liderii USL.

"Reparaţie morală pentru 2008", a susţinut social-democratul Victor Ponta. "Sprijin fără niciun fel de ezitare", a ţinut să infirme liberalul Crin Antonescu eventualele rezerve pe care partidul său le-ar fi avut faţă de actualul primar în exerciţiu.

Oprescu a precizat că va susţine "candidaţii USL la primrăiile de sectoare şi vom perfecţiona susţinerea USL a candidatului independent Oprescu".

"Da, am să-mi depun candidatura la alegerile viitoare, pentru a avea un consiliu care să gândească drept ceea ce trebuieşte bucureştenilor şi să o faca alături de mine. Pentru asta doresc să o fac", i-a explicat Oprescu motivele pentru care va încerca dobândirea unui nou mandat.

 

Comenteaza