Olguţa Vasilescu, atac la Iohannis: Să se uite în oglindă. Va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale

Olguţa Vasilescu, atac la Iohannis: Să se uite în oglindă. Va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale

După ce Klaus Iohannis a criticat modificările PSD pe legile Justiţiei, spunând că sunt pentru corupţi, Lia Olguţa Vasilescu i-a recomandat preşedintelui  să se uite în oglindă pentru că va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale.

Reacţia Liei Olguţa Vasilescu, purtător de cuvânt al PSD, vine după ce, sâmbătă seara, preşedintele Klaus Iohannis a acuzat PSD că pune baza democraţiei în pericol și a susţinut că liderii social-democraţi pun interesele lor mai presus de cele ale partidului şi că guvernarea social-democraţilor a eşuat.

Fostul ministru al Muncii transmite că prima lege dată de Guvernul PSD-ALDE se referea la creşterea pensiilor, a salariilor, a burselor studenţeşti, transport gratuit pe CFR, nu pe Justiţie, aşa cum a declarat Klaus Ioahnnis și i-a recomandat preşedintelui să se uite în oglindă pentru că va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale.

"Klaus Johannis spune ca primul lucru pe care l-a făcut guvernarea PSD-ALDE a fost sa se ocupe de Justiție, ca sa ii scape pe corupți. Fals! Prima ordonanța de urgentă data de guvernul din 2017, după OUG 1/2017 care se referea la reorganizarea ministerelor, este OUG 2, postata mai jos. Aceasta prevedea creșterea pensiilor, a salariilor, a burselor studențești, transport gratuit pe CFR pentru studenți și alte măsuri de protecție socială. Ne-am concentrat pe problemele cetățeanului încă de la începutul guvernării. In ceea ce privește corupții, ii recomand lui Klaus Johannis sa se uite in oglindă: va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale și care a luat case prin fraudă dovedită de Instanțe judecătorești", a scris Lia Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

 

 

Comenteaza