Oltean spune că Elena Udrea, Anca Boagiu şi Sulfina Barbu sunt cei mai buni miniştri ai PDL

Oltean spune că Elena Udrea, Anca Boagiu şi Sulfina Barbu sunt cei mai buni miniştri ai PDL
Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sâmbătă, la Conferinţa Judeţeană de alegeri a Organizaţiei de Femei a PDL Bistriţa-Năsăud, că Elena Udrea, Anca Boagiu şi Sulfina Barbu sunt cei mai buni miniştri ai PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ioan Oltean a afirmat că, în opinia sa, o instituţie care este condusă de o femeie, de multe ori, este mai bine condusă decât una în fruntea căreia se află un bărbat.

"O femeie deputat sau senator are un alt comportament în Parlament. Nu cred că o femeie ar ajunge să-mi taie firul de la microfon când eu vorbesc, dar bărbaţii au făcut-o. Nu cred că va veni o femeie să mă ameninţe că-mi dă una de mă lipeşte de un perete, cum a făcut-o un deputat mitocan. Nu cred că o femeie ministru nu se apleacă cu mai multă atenţie asupra problemelor pe care le coordonează", a declarat Ioan Oltean.

Secretarul general al PDL le-a sfătuit pe femeile democrat-liberale din Bistriţa-Năsăud să le ia ca exemplu pe cele trei femei ministru din Cabinetul Boc.

"Uitaţi-vă la Elena Udrea, la Anca Boagiu, la Sulfina Barbu. Sunt cei mai buni miniştri ai noştri. Reţineţi acest lucru! Partidul nu poate exista fără dumneavoastră. Toate alegerile din 2008, PDL le-a câştigat pentru că aţi fost alături de noi şi trebuie să fiţi alături de noi", a spus Oltean.

El le-a cerut femeilor din PDL să le susţină pe acelea dintre ele care au calităţi de lideri, care "se înalţă".

"Vă rog să le susţineţi pe acelea dintre dumneavoastră care au calităţi de lider şi care se înalţă. Să le avem alături de bărbaţi în conducerea partidului", a declarat Ioan Oltean.

La Conferinţa Judeţeană de alegeri a OF a PDL Bistriţa-Năsăud au participat 288 de femei democrat-liberale din judeţ, iar funcţia de preşedinte al organizaţiei a fost disputată de Gabriela Montoiu, consilier al lui Ioan Oltean, şi Geea Balazsy Titieni, consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Liviu Rusu.

În urma scrutinului, Gabriela Montoiu a devenit noul preşedinte al OF a PDL Bistriţa-Năsăud, Geea Balazsy Titieni fiind votată de 30 de persoane.

 

Comenteaza