ORA 21 - EDITIE INCENDIARA "Jocuri de putere" - "Arde" Moldova!

ORA 21 - EDITIE INCENDIARA
Sangele apa nu se face! IN ACEASTA SEARA, SCHIMBAM "PARTITURA"! Fostul premier Vald Filat a fost retinut pentru 72 de ore dupa ce tot astazi i s-a ridicat imunitatea in Comisia Parlamentara si apoi in plenul Parlamentului. Totul sub presiunea fortelor pro-ruse conduse de Igor Dodon si Renato Usatii, care prin Partidul Socialistilor si Partidul Nostru au organizat un mars de prostest in jurul Parlamentului.

Rares Bogdan: "Ca sa fim clar intelesi, NU cred ca Filat e un inger, departe de mine acest gand, DAR nu pot privi cum "celalalt Vlad", oligarhul Plahotniuc, un Vantu-Voiculescu-Patriciu la un loc si tot nu il egaleaza, rade satisfacut de ceea ce i se intampla fostului sau tovaras de furaciuni din bani publici. Ca sa fie clar, Filat o fi corupt si hot intr-o tara hacuita de coruptie chiar mai rau ca Romania, dar nu pot sa nu privesc cum "EuroMaidan-ul" de la Kiev e acum un "RusoMaidan" in plina desfasurare la Chisinau si ca acelasi Filat era unul dintre putinii politicieni de peste Prut cu orientate clara pro-occidentala, pro-americana si pro-romaneasca! Alaturi de Ghimpu, Chirtoaca si inca vreo doi-trei. E cat se poate de clar ca Rusia a tinut azi sa ne explice si mai ales sa explice Occidentului si SUA ca, la fel cum in Siria, adica tare, nu ezita sa joace si in Moldova noastra de peste Prut!"

Jocuri de Putere, ora 21:00 - Iosif Boda

Jocuri de Putere, ora 22:00 - ANALIZA COMPLETA a situatiei de la Chisinau! Vorbim cu Dan Dungaciu, Cristian Diaconescu, Iulian Fota, Iulian Chifu, Catalin Buciumeanu, Stefan Popescu, Generalul Grumaz si Marius Vacarelu, dar si cu doi jurnalisti care vor intra in direct de la Chisinau.

Comenteaza