ORA 21, JOCURI DE PUTERE > DE CE A RISCAT PSD TOTUL PRIN ALEGEREA LUI DRAGNEA

ORA 21, JOCURI DE PUTERE > DE CE A RISCAT PSD TOTUL PRIN ALEGEREA LUI DRAGNEA
DE CE A RISCAT PSD TOTUL PRIN ALEGEREA LUI DRAGNEA // CINE A VOTAT ÎMPOTRIVĂ - ora 21.00, „Jocuri de Putere"! + VERIGA LIPSĂ DIN DOSARUL „MICROSOFT" - Cine a protejat reţeaua transpartinică. EXCLUSIV: Cum i-a ingropat Cocos pe Nastase si Basescu. DEZVALUIRI ULUITOARE! ora 22.30

Cu un an înaintea algerilor, PSD a îmbrăcat cămaşa morţii politice. Cu sabia lui Damocles deasupra capului, Liviu Dragnea riscă să-şi târască partidul în cel mai negru coşmar electoral de după revoluţie. În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi rezolvă ecuaţia puterii din PSD şi îţi spun cine va profita de pe urma unei eventuale condamnări a noului şef al baronilor social-democraţi. Ce scenarii au pus strategii PSD pe tabla istoriei celui mai mare partid din România? De ce riscă Dragnea totul? Cine îl susţine? Cine sunt cei care au votat împoriva sa? De ce au făcut-o?


Iar de la ora 22.30 vei afla cui foloseşte SPOVEDANIA acuzaţilor din Dosarul „Microsoft". Au spus ei totul sau mai trebuie să cadă un cap? Plătesc cei cu adevărat vinovaţi sau protează pe cineva? Sunt sau nu responsabili şi premierii din timpul Afacerii MICROSOFT? Unde a ajuns mita? Va fi recuperat prejudiciul?

Răspunsurile în această seară, la „Jocuri de Putere", de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV, Realitatea FM şi realitatea.net!

Comenteaza