ora 21 - „Jocuri de Putere" se întoarce!

ora 21 - „Jocuri de Putere
„Jocuri de Putere" se întoarce. 2016 Anul jurnalismului total, fără partizanat!

În această seară:

* ANUL POLITIC 2016 pentru IOHANNIS, CIOLOŞ şi DRAGNEA. PENTRU CINE URMEAZĂ COŞMARUL? Români vs. Politicieni? - ora 21.00-22.45

* Exclusiv: PROVOCARILE DE POLITICA EXTERNA ALE EUROPEI in 2016. CÂT DE REALIST ESTE SCENARIUL ISLAMIZĂRII EUROPEI - ora 22.45-00.30

În această seară, de la ora 21.00, urmăreşte o analiză fără menajamente a mutărilor la care sunt obligate PNL şi PSD pentru a nu ieşi de pe scena politică în iunie, la alegerile locale, sau în decembrie, la cele parlamentare. Ce vor face Klaus Iohannis, Dacian Cioloş şi Liviu Dragnea? Cum arată scenariile de coşmar pentru forţele politice? Vor apărea partide locale ca reacţie la incapacitatea clasei politice de a se reforma? Cine va fi cea mai influentă voce? Cine va face cărţile? CUM VOR JUCA BĂSESCU ŞI PMP?

Cine câştigă BĂTĂLIA PENTRU BUCUREŞTI?
Cine câştigă BĂTĂLIA PENTRU MARILE ORAŞE?
Cine are prima şansă pentru şefia consiliilor judeţene?

Răspunsurile, dar şi TOATE PROGNOZELE PENTRU 2016, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi: Oana Stănciulescu, Alexandru Radu, Lucian Isar, Stelian Negrea, Costi Rogozanu şi Oreste Teodorescu!

Iar de la ora 22.45, Cristian Diaconescu, Ion M. Ioniţă, Iulian Chifu, Alexandru Grumaz şi Dan Dungaciu îţi desenează harta intereselor României la graniţa dintre NATO/UE şi EurAsia şi îţi spun de ce ţara noastră are un rol vital pentru menţinerea echilibrului.

NU RATA răspunsul la întrebarea care dă fiori liderilor lumii civilizate: CÂT DE REAL ESTE SCENARIUL ISLAMIZĂRII EUROPEI? CÂT DE MARE ESTE RISCUL?

Vei descoperi 10 situaţii periculoase pentru România la care liderii de la Bucureşti nu par să aibă rezolvare! Dar şi de ce tensiunile generate de refugiaţi în Germania sunt un coşmar mondial!

Totul astă-seară la prima editie "Jocuri de Putere" din 2016 alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV şi Realitatea FM!

Comenteaza