Orban, apel la cetățeni: „Alegerile parlamentare din 6 decembrie sunt decisive pentru România” / „Degebea vrea PSD să le amâne”

Orban, apel la cetățeni: „Alegerile parlamentare din 6 decembrie sunt decisive pentru România” / „Degebea vrea PSD să le amâne”

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, marţi, că alegerile parlamentare din 6 decembrie sunt decisive pentru România şi că degeaba PSD doreşte să amâne acest scrutin.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Premierul Ludovic Orban face un apel la români și îi îndeamnă să meargă la votul pentru alegerile parlamentare.

„Românii, din mai 2019, au arătat clar că nu mai vor PSD, că s-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile şi libertăţile oamenilor, de un partid care a vrut să confişte România şi care nu a făcut altceva decât să slujească interesele clientelei politice şi să-şi apere penalii.

Alegerile din 6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România. În 6 decembrie, românii trebuie să vină la vot cu încredere şi să voteze PNL, care este singura forţă politică care are capacitatea de a învinge PSD şi are capacitatea de a guverna România şi de a îndrepta România în direcţia concretă", a declarat Orban la sediul Biroului Electoral Central (BEC), după depunerea listelor cu semnături pentru candidaţii PNL la alegerile parlamentare.

El a afirmat că „România este pusă în pericol” dacă PSD controlează Parlamentul „o zi în plus”.

„Degeaba vrea PSD să amâne alegerile. Vom lupta cu toate armele constituţionale şi legale pentru a permite românilor să scape de Parlamentul născut din pixul lui Dragnea, care a generat o majoritate toxică, care a distrus România şi care vrea să distrugă România.

Pentru noi, orice zi în plus în care majoritatea PSD rămâne să controleze Parlamentul este o zi în care România este pusă în pericol, este o zi în care această majoritate poate să inventeze noi şi noi reglementări care să dea peste cap România şi care să compromită şansele de dezvoltare ale României pe termen mediu şi lung. Democraţia înseamnă alegeri, democraţia înseamnă puterea cetăţeanului de a decide cine să-l reprezinte", a mai spus Ludovic Orban.

Sloganul sub care liberalii candidează la parlamentare, potrivit premierului, este „Dezvoltăm România”.

„Acesta este ţelul nostru - să asigurăm o dezvoltare accelerată a României, utilizând resursele de inteligenţă şi de hărnicie ale românilor, utilizând toate resursele pe care ni le-a dat Dumnezeu, utilizând toate oportunităţile de care beneficiază România în această perioadă istorică şi utilizând toate resursele pe care România le poate aduce de la nivel european sau din orice altă sursă pentru a putea sprijini dezvoltarea României", a afirmat Orban.

PNL a depus, marţi, la Biroul Electoral Central din București, 722.000 de semnături pentru listele de candidaţi la parlamentare.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza