Orban, despre colaboarea cu Florin Cîțu pentru noul ministru al Finanțelor: „Cu siguranţă, mă voi înţelege cu premierul asupra unei soluţii"

Orban, despre colaboarea cu Florin Cîțu pentru noul ministru al Finanțelor: „Cu siguranţă, mă voi înţelege cu premierul asupra unei soluţii"
| Foto: ziare.com

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat că propunerea pentru un nou ministru al Finanţelor trebuie să fie a partidului, urmând să fie discutată şi cu prim-ministrul.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Nu am abordat acest subiect, voi discuta cu premierul Cîţu acest subiect. Cu siguranţă, mă voi înţelege cu premierul asupra unei soluţii", a afirmat Orban, la finalul şedinţei coaliţiei guvernamentale, întrebat despre faptul că premierul Florin Cîţu deţine funcţia de ministru interimar al Finanţelor.

El a precizat că şeful Executivului nu i-a prezentat nicio propunere de ministru al Finanţelor, adăugând că aceasta va veni din partea PNL, după o discuţie cu premierul.

"Deocamdată, premierul girează portofoliul de la Finanţe o perioadă de timp, până când vom formaliza o propunere. Nu am discutat asupra acestui subiect, nu ştiu dacă îşi doreşte să stea 45 de zile. Evident, trebuie să fie o propunere a PNL, care să fie discutată şi cu premierul", a spus Orban, potrivit Agerpres.

Cei doi sunt rivali în ceea ce privește congresul PNL, din toamnă. Premierul Florin Cîțu și actualul șef al liberalilor, Ludovic Orban, sunt singurii care și-au depus candidatura, în mod oficial, până la această oră.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza