Orban: Dragnea a intrat în concediu după ce a făcut mişto de parlamentari

Orban: Dragnea a intrat în concediu după ce a făcut mişto de parlamentari
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, l-a criticat, luni, pe Liviu Dragnea că a lipsit de la şedinţa Biroului Permanent, afirmând că liderul PSD a intrat în concediu după ce a făcut “mişto” de parlamentari, susţinând că dacă OUG privind şcolile doctorale intră în vigoare se încalcă grosolan Constituţia.
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Eu astăzi sunt prezent la Parlament, deşi nu sunt parlamentar, în timp ce cel care trebuia să fie la Parlament, preşedintele Camerei Deputaţilor, arată că are obrazul mult mai gros decât prevede legea şi a intrat în concediu după ce a făcut mişto de parlamentari, de colegii săi deputaţi, convocând prin SMS o sesiune extraordinară care astăzi nu este convocată în conformitate cu Constituţia României şi cu Regulamentul Camerei", a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat că dacă OUG privind prelungirea cu doi ani de zile a acreditării şi evaluării şcolilor doctorale ar intra în vigoarea ar fi o „încălcare grosolană" a Constituţiei şi a Regulamentului Camerei Deputaţilor.

"O sesiune extraordinară poate fi convocată de preşedinte, de Birourile permanente reunite sau de o treime dintre parlamentari. Nu avem niciuna dintre aceste condiţii regulamentare îndeplinite astăzi, ca atare Ordonanţa de Urgenţă privitoare la prelungirea cu doi ani de zile a acreditării şi evaluării şcolilor doctorale nu poate intra în vigoare, iar dacă va intra în vigoare avem de-a face cu un abuz grosolan şi o încălcare de neacceptat a Constituţiei şi a Regulamentului Camerei Deputaţilor", a susţinut Orban.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza