Orban îi răspunde lui Rareș Bogdan: „N-am niciun secret. Nimeni nu deține informații care să-mi facă rău”

Orban îi răspunde lui Rareș Bogdan: „N-am niciun secret. Nimeni nu deține informații care să-mi facă rău”
| Foto: g4media.ro

Liderul PNL, Ludovic Orban, susţine că nu are "niciun secret" şi nimeni nu deţine despre el informaţii care ar putea să-i facă rău în cariera politică,

Președintele Camerei Deputaților a subliniat că în 31 de ani de activitate publică a avut destui adversari care au lansat atacuri la adresa sa, cele mai multe dintre ele "neadevărate, chiar calomnii".

Acesta a răspuns astfel, întrebat dacă îşi face griji despre ce ar putea dezvălui prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan cu privire la negocierile purtate în spatele uşilor închise, la Vila Lac, cu UDMR şi USR PLUS referitoare la formarea guvernului, în urma cărora Orban a fost acuzat că ar fi cedat trei ministere-cheie, fără să-şi consulte colegii de partid.

"Sunt un om care sunt în activitatea publică de 31 de ani, n-am niciun secret, nimeni nu deţine despre mine informaţii care ar putea să-mi facă rău, pentru că, Slavă Domnului, de-a lungul carierei mele am avut destui adversari şi oricine a avut de spus ceva rău despre mine a spus, cele mai multe dintre ele neadevărate, chiar calomnii", a declarat Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Preşedintele PNL a transmis că nu are obiceiul să polemizeze cu colegi de partid prin mass-media. "Eu am avut un mandat de negociere, ăsta e adevărul, dumneavoastră aţi fost acolo, aţi văzut că nu au mai fost prezenţi, nici a doua, nici a treia, nici a patra zi. Adică, să ignori un adevăr evident pe care-l cunoaşte toată lumea, media, partenerii de coaliţie...dar nu obişnuiesc să polemizez cu colegii mei ", a declarat Orban.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, i-a transmis lui Ludovic Orban, într-o declaraţie la România TV, să înceteze să ducă o "campanie murdară" şi consideră că afirmaţiile liderului liberalilor trebuiau ţinute în interiorul partidului.

Poza noua 07.08.2018

Comenteaza