Şova: PSD va avea candidat la prezidenţiale + SONDAJ: Cine va candida?

Şova: PSD va avea candidat la prezidenţiale + SONDAJ: Cine va candida?
Dan Şova a declarat astăzi că PSD va avea candidat propriu la prezidenţiale, dar nu a dat niciun nume. Ajutaţi-ne să aflăm cine va fi. Am realizat un sondaj în care am inclus mai multe nume, inclusiv cel al fostului ministru de Interne Ioan Rus.

Vicepreşedintele PSD, Dan Şova, a declarat joi, la Adevărul Live, că PSD va avea un candidat propriu la prezidenţiale, iar între numele vehiculate în formaţiune se numără şi cel al premierului Victor Ponta.

„Cred că, în acest moment, PSD va avea candidat la prezidenţiale. Alianţa PSD-PC-UNPR va avea propriul candidat. După 25 mai, vom vedea în forurile de partid. Nu ştiu ce şanse sunt să fie Ponta, e o decizie a domniei sale. Mi-aş dori să fie candidat Victor Ponta şi am convingerea că ar câştiga. Este preşedintele PSD şi am convingerea fermă că va câştiga, dar dacă va candida dânsul sau nu e o decizie pe care trebuie să o ia personal şi apoi să decidă forurile partidului dacă e dânsul, domnul Geoană, domnul Oprescu, Isărescu", a declarat Dan Şova, la Adevărul Live.

Întrebat dacă social-democraţii l-ar putea susţine pe preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, Şova a răspuns că este puţin probabil.

„Tăriceanu poate fi un candidat redutabil, dar mi-e greu să cred că ar putea fi susţinut de cele trei partide. Sincer, cred că PSD, cu PC, cu UNPR va prefera pe unul din cei trei: Oprescu, Geoană, Ponta", a mai spus el.

SONDAJ. ziuadecj.ro vă invită să spuneţi cine credeţi că va candida din partea PSD la alegerile prezidenţiale de la finalul acestui an.

Comenteaza