Palada se apără: "Goţiu a făcut afirmaţii jignitoare, de natură a-mi prejudicia reputaţia"

Palada se apără:
Sociologul Mirel Palada a cerut, luni, Senatului României un punct de vedere cu privire la emisiunea "Talk B1", în timpul căreia l-a agresat pe senatorul USR Mihai Goţiu, susţinând că acesta l-a insultat, făcând afirmaţii jignitoare, de natură a-i prejudicia dreptul la imagine şi reputaţia.

Palada a trimis o scrisoare conducerii Senatului, în care relatează că, în emisiunea din 13 septembrie, la B1 TV, senatorul Mihai Goţiu l-a insultat folosind în repetate rânduri cuvinte precum "mincinos", "nesimţit" şi "o nesimţire totală".

"În calitatea sa de invitat în această emisiune alături de Vlad Nistor - vicepreşedinte PNL şi subsemnatul, sociolog Mirel Palada, senatorul USR Mihai Goţiu face o serie de afirmaţii jignitoare la adresa subsemnatului, de natura a-mi prejudicia dreptul la imagine şi reputaţie, folosind un limbaj injurios, depreciativ, nepermis în cadrul unui program audiovizual.

Având în vedere că acest comportament şi discurs jignitor emană de la un senator în Parlamentul României, care într-o emisiune televizată insultă în mod repetat un cetăţean, vă solicit respectuos să apreciaţi dacă prin prezenţa sa în calitate de invitat în emisiune şi din prisma comportamentului său se poate considera că senatorul Mihai Goţiu a acţionat sau nu în exercitarea atribuţiilor de serviciu sau în legătură cu exercitarea acestor atribuţii", se mai arată în scrisoarea lui Palada.

El a cerut conducerii Senatului un punct de vedere cu privire la aspectele relatate. În 14 septembrie, senatorul USR Mihai Goţiu a mers la Secţia 1 Poliţie din municpiul Bucureşti să depună plângere penală pentru ultraj împotriva sociologului Mirel Palada, după ce acesta din urmă l-a lovit în faţă, în timpul pauzei de publicitate a emisiunii la care erau invitaţi.

Comenteaza