Parlamentari, surprinși că votau pentru alți colegi la dezbaterea pe articole a bugetului de stat

Parlamentari, surprinși că votau pentru alți colegi la dezbaterea pe articole a bugetului de stat
| Foto: captură video

Câțiva parlamentari de la PSD şi AUR au fost filmaţi de către deputaţii şi senatorii de la USR-PLUS în timp ce votau şi pentru alţi colegi de-ai lor la amendamentele pe bugetul de stat pe anul 2021 în plenul reunit de luni noaptea.

Astfel, senatorul USR Irinel Darău a postat un video pe Facebook care arată acest vot multiplu al unor parlamentari de la PSD şi AUR. „Târziu în noapte, încă dezbatem şi votăm bugetul pentru anul 2021, într-o şedinţă prelungită de plen reunit. Emanuel Ungureanu a demonstrat cum un parlamentar PSD vota la două mâini. Nici AUR nu se lasă mai prejos: l-am surprins pe Ciprian-Titi Stoica, parlamentar AUR, făcând acelaşi lucru. Ce bine ar fi să nu avem hoţie măcar în Parlament!”, a scris Darău pe reţeaua de socializare, potrivit news.ro.
 
De asemenea, deputatul USR Filip Havârneanu a postat şi el un filmuleţ în care un parlamentar AUR vota şi pentru o colegă de a sa, la adoptarea pe articole a bugetului de stat şi votul pe amendamente. 
 
„AUR FURĂ şi îmi explică de ce este în regulă. Al 3-lea deputat prins în ultima jumătate de oră că votează cu mai multe cartele. Repede au sărit şi colegii lui să îi ia apărarea că totul este normal, aşa se face. Am sperat că AURUL doar votează cu PSD, nu că le-au luat şi din metehnele vechi. Trist. Acesta nu este Parlamentul în care vreau să fiu!”, a scris Havârneanu pe Facebook. 
 
Camera Deputaţilor şi Senatul au avut luni plen reunit până la ora 2.00 dimineaţa, unde după dezbaterile generale au fost cele pe articole la proiectul legii bugetului de stat, precum şi votul pe articole şi pe amendamente.

Comenteaza