Partidul Alternativa Dreaptă și-a lansat filiala Cluj și candidații pentru alegerile locale

Partidul Alternativa Dreaptă și-a lansat filiala Cluj și candidații pentru alegerile locale

Partidul Alternativa Dreaptă (AD) și-a lansat joi, în cadrul unei conferințe de presă, filiala județeană Cluj și a prezentat câţiva dintre candidații la alegerile locale din septembrie.

Adela Mîrza, co-președinte Alternativa Dreaptă, şi Florin-Vasile Șomlea, președinte Interimar al organizaţiei Cluj și coordonator al regiunii Transilvania au prezentat candidaţii formaţiunii de la Cluj şi Floreşti.

Pe lista pentru Consiliul Local Cluj-Napoca se află, până la această oră, Adela Mîrza, Florin-Vasile Șomlea, Adrian Matieș, Ionuț Toader şi Emil Micu.

Pentru comuna Florești, pe lista AD pentru alegerile locale din septembrie se află Ariana Gîlgău – președinte filiala Florești, Alexandra Coroian Georgiu - vicepreședinte, Claudia Pop, Mircea Marcu, Octavian Irimieș şi Lucian Baciu.

„Informații despre listele complete, candidații din tot județul vor face obiectul unor conferințe de presă ulterioare, virtuale sau prezențiale (dacă situația o va permite)”, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

În același comunicat, cei de la AD își fac o scurtă prezentare: „Fondat în anul 2019 prin fuziunea partidelor M10 și Forța Moldova, Partidul Alternativa Dreaptă (AD) și-a propus să reprezinte o alternativă reală într-o vreme în care scena politică românească este dominată de două mari partide de stânga: PSD (stânga veche) și USR-PLUS (noua stângă) și un partid care se proclamă de dreapta (PNL) dar face casă bună cu stânga.”

Comenteaza