PDL Cluj: situaţie de o "gravitate fără precedent" la referendumul din Recea Cristur

PDL Cluj: situaţie de o
Nereguli "grave" în comuna Recea Cristur, acuză în această seară PDL Cluj, care a sesizat deja Biroul Electoral Judeţean.

Preşedintele filialei, Daniel Buda, spune că a fost sesizat de "nereguli grave" în comuna Recea Cristur: "Preşedinta secţiei de votare din satul Osoi a părăsit în repetate rânduri sediul secţiei de votare pentru a furniza informaţii unui consilier USL cu privire la prezenţa la urne", arată Buda. "De asemenea, aceasta părăsind secţia de votare s-a deplasat la barul din apropierea secţiei şi alături de un consilier USL a determina cetăţenii să se prezinte la vot. Totodată, preşedinta secţiei împreună cu o parte din membrii biroului electoral al secţiei de votare au sunat din interiorul secţiei diverşi cetăţeni care să se prezinte la vot".

Buda spune că situaţia este de o "gravitate fără precedent" şi cere BEJ înlocuirea de urgenţă a preşedintei secţie de votare Osoi. Buda mai arată că în comună au fost depistate două autoturisme din Mureş şi Sălaj, care "transportă repetat cetăţenii la vot".

Comenteaza