PDL vrea să renunţe la portocaliu

PDL vrea să renunţe la portocaliu
Vicepreşedintele PDL Elena Udrea afirmă că este posibil ca la alegerile din 2012 democrat-liberalii să renunţe la culoarea portocalie care se regăseşte în însemnele partidului, ea apreciind că formaţiunea are nevoie de "un nou început în maniera în care se prezintă electoratului".

Întrebată, într-un interviu acordat ziarului Ring, dacă la alegerile de anul viitor este posibil ca PDL să înlocuiască tradiţionalul portocaliu de pe însemnele sale electorale cu o altă culoare, Udrea a răspuns: "Da, este posibil. Eu cred că partidul are nevoie de un suflu nou, de un imbold, de un nou început în maniera în care se prezintă electoratului, context în care am putea decide şi schimbarea culorii identitare".

În opinia Elenei Udrea, "PDL are şanse mari să câştige viitoarele alegeri dacă se mobilizează şi reuşeşte să trezească electoratul". Ea a remarcat că "oamenii au uitat cine este PSD sau PNL" şi trebuie să li se reamintească.

"Să dezgolim cele două partide de ipocrizia cu care s-au acoperit în încercarea de a păcăli electoratul. De aceea, noi trebuie să fim în stare să le explicăm oamenilor ce facem cu adevărat, nu ce spun că facem tocmai cei care au jefuit ţara şi au lăsat-o expusă total în faţa crizei", a susţinut Udrea.

În alegerile parţiale care au avut loc în ultimii ani, PDL a folosit constant culoarea verde.

 

Comenteaza