Petiţie online pentru Kovesi: "Domnule Iohannis, noi cetăţenii, vă cerem să nu cedaţi presiunilor"

Petiţie online pentru Kovesi:
Petiţia online prin care i se cere preşedintelui Klaus Iohannis să nu accepte revocarea din funcţia de procuror şef al DNA a Laurei Codruţa Kovesi, este semnată, vineri dimineaţa, de peste 8.000 de persoane.

"Domnule Iohannis, noi cetăţenii, vă cerem să nu cedaţi presiunilor PSD - ALDE şi să nu o revocaţi pe Codruţa Kövesi din funcţia de procuror şef al DNA. Vă solicităm ca în lupta împotriva justiţiei să fiţi de partea dreptăţii, nu a acelei părţi a clasei politice ameninţată de lupta anticorupţie", scriu iniţiatorii petiţiei.

După ce, joi seara, ministrul Justiţiei a anunţat declanşarea procedurilor de revocare din funcţia de procuror şef al DNA a Laurei Codruţa Kovesi, prezentând un raport cu 20 de puncte care prezintă 20 de "categorii de acte şi fapte" din perioada februarie 2017 - februarie 2018, procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a transmis, vineri, că va urma procedura legală şi se va prezenta, oricând este nevoie, să răspundă, "punct cu punct, tuturor afirmaţiilor prezentate de ministrul Justiţiei".

 

Comenteaza