PMP Cluj: "Vom avea candidat la Primăria Cluj-Napoca"

PMP Cluj: "Vom avea candidat la Primăria Cluj-Napoca"

Partidul Mișcarea Populară Cluj mulțumește celor 15.700 de clujeni care le-au acordat încrederea.

Partidul Mișcarea Populară Cluj le mulțumește celor 15.700 de clujeni care ne-au acordat încrederea și au înțeles că PMP are cel mai bun om politic din România în fruntea sa, pe președintele Traian Băsescu.

Față de ultimele alegeri, parlamentarele din 2016 când am primit din partea clujenilor 7500 de voturi, PMP Cluj și-a dublat acest număr de voturi, ajungând a cincea forță politică a județului. Astfel, am reușit să devansăm partide cu doi parlamentari clujeni precum ALDE care a obținut 10.500 de voturi sau ProRomania care a atras 13.500 de voturi.

Și în municipiul Cluj-Napoca Partidul Mișcarea Populară a reușit să impresioneze prin faptul că 7406 de clujeni ne-am acordat încrederea lor, dublu față de decembrie 2016. De aceea credem că acest număr de voturi ne responsabilizează și ne obligă să avem propriul candidat anul viitor la alegerile locale pentru Primăria Cluj-Napoca.

Ca urmare a votului exprimat îi asigurăm, atât pe clujenii care ne-au susţinut prin vot, cât şi pe cei care au avut alte preferinţe electorale, de faptul că cei doi europarlamentari PMP: Traian Băsescu și Eugen Tomac, le vor apăra interesele în Parlamentul European, vor contribui la refacerea imaginii României pe plan european şi se vor asigura că promisiunile asumate în campania electorală vor fi respectate.

În același timp, doresc să îi asigur pe cei care au avut alte opțiuni, nu doar că le respectăm opțiunea, dar că vom găsi resurse și mecanisme instituționale de a lucra împreună pentru binele cetățenilor români. Mulțumirile noastre merg către cetăţenii din fiecare municipiu, oraş şi comună a judeţului Cluj, cu care am vorbit nu doar personal ci și în mediul virtual în această perioadă şi care ne-au transmis propuneri de care europarlamentarii noștri vor ține cont în următorul mandat. 

Nu în ultimul rând, le mulţumim foarte mult tuturor membrilor PMP din județul Cluj, fie că vorbim de primari, consilieri locali sau președinți şi responsabili de organizaţii locale, cu alte cuvinte întregii organizaţii PMP Cluj, pentru toată implicarea şi pentru campania impecabilă pe care au realizat-o.


Doar UNIȚI ÎN EUROPA putem duce România în primul rând!

Comenteaza