PMP se crede pe cai mari

PMP se crede pe cai mari
La sediul partidului în care Traian Băsescu se va retrage la sfârşitul mandatului sclipea încă o urmă de speranţă.

Alături de o mână de membri, se aflau liderul organizaţiei judeţene, deputatul Adrian Gurzău, proaspăta achiziţie Rareş Rusu, în vreme ce încă liberalul Emil Boc era reprezentat de cărătorul său de servietă, Peter Pal.

Previzibil, popularii Elenei Udrea se uitau la Realitatea TV, al cărei exit-poll o plasa pe fosta blondă de la Cotroceni pe poziţia a treia, cu 6% din voturi. În ciuda diferenţei astronomice care o separa de al doilea clasat, Klaus Iohannis, Rareş Rusu mai păstra totuşi o brumă de speranţă. "Aşteptăm numărătoarea oficială, Elena Udrea are 6%, ocupă locul trei, şi cu ajutorul voturilor din diaspora, sunt şanse", a susţinut el.

Adrian Gurzău a fost însă mai realist. "Într-o campanie în care toate forţele politice, şi de dreapta, şi de stânga, s-au mobilizat împotriva Elenei Udrea, locul trei e un rezultat îmbucurător. Aşteptăm numărătoarea oficială şi sperăm că aceasta ne va arăta cu cât am crescut faţă de europarlamentare (la alegerile europene din primăvară, PMP a obţinut 7% - n.r.). Oricum, acest rezultat demonstrează încă o dată că PMP este o a treia forţă politică în România şi sunt convins că, cel puţin în Cluj-Napoca, vom obţine un rezultat peste media pe ţară. Vrem să ne consolidăm pe dreapta şi să luăm electoratul lui Traian Băsescu şi electoratul lui Emil Boc. Băsescu a promis că în 22 decembrie se va înscrie în PMP, prin urmare aşteptăm toţi băsiştii alături de noi".

Privind eşecul ca o victorie, popularii clujeni au sărbătorit cu vin.

 

 

 

 

Comenteaza