PNL a câştigat primăria comunei Călăraşi în faţa PSD

PNL a câştigat primăria comunei Călăraşi în faţa PSD
Candidatul PNL la primăria comunei Călăraşi din judeţul Cluj, Mirela Vereş, a obţinut cele mai multe voturi la alegeri.

Vereş a obţinut 506 voturi, fiind urmată de candidatul PSD, Voichița Costișor, cu 432 de voturi şi candidatul PMP, Mărioara Popescu, cu 37 de voturi.

Partidele clujene au tratat cu maximă atenţie aceste alegeri parţiale anticipate, Călăraşi fiind singura comună clujeană unde au avut loc asemenea alegeri şi au aruncat în lupta electorală  toată "artileria grea", lideri şi parlamentari ai celor trei partide fiind prezenţi de mai multe ori în comună în ultimele două săptămâni.

Preşedintele PNL Cluj, Daniel Buda, a felicitat-o pe câştigătoarea acestor alegeri, printr-un mesaj pe Facebook: "Felicitări, Mirela Veres, noul primar al Comunei Călărași, județul Cluj! PNL Cluj a câștigat astăzi alegerile pentru poziția de primar al comunei Călărași.

O felicit sincer pe colega mea, Mirela Adriana Vereș, pentru această reușită și pentru toată munca și efortul depus în această campanie. Le mulțumesc tuturor cetățenilor pentru faptul că au participat la vot și au pus ștampila pe experiență, consecvență, bun simț și viziune și au respins minciuna și propaganda ieftină a PSD.

Cetățenii din comuna Călărași au demonstrat astăzi că sunt oameni care știu ce este mai bine pentru viitorul comunei. Nu în ultimul rând, le mulțumesc foarte mult tuturor colegilor mei din PNL Cluj care s-au implicat în câștigarea acestei bătălii electorale. Am demonstrat încă o dată că suntem o echipă unită!".

Şi deputatul de Cluj al PNL, Sorin Moldovan, i-a transmis felicitări colegei sale de partid: "Felicitări Mirela Veres, noul primar al Comunei Călărași, județul Cluj!! #forțaPNL"

Comenteaza