PNL Cluj a depus dosarele cu candidaţii pentru parlamentare. Boc: "Clujul trebuie să fie în continuare de referință"

PNL Cluj a depus dosarele cu candidaţii pentru parlamentare. Boc: "Clujul trebuie să fie în continuare de referință"

PNL Cluj a depus astăzi, la Biroul Electoral Județean, listele de candidați la Camera Deputaților și Senat pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Primarul municipiului Cluj-Napoca a fost prezent la eveniment pentru a-și arăta susținerea față de colegii liberali.

„Am depus o listă profesionistă cu oameni integri și dedicați interesului public. Cred că această listă va face diferența în votul clujenilor în decembrie. De asemenea, arată parteneriatul dintre administrația locală, Parlamentul și Guvernul României.

Va susține proiectele majore de modernizare a Clujului. Orașul nostru trebuie să rămână în continuare de referință. Mă bucur să regăsesc pe listă oameni care au o bogată experiență politică și administrativă. Toți au fost sau sunt conectați la interesul public”, a declarat Emil Boc.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tișe, a spus că această echipă a PNL Cluj oferă șansa clujenilor de a fi reprezentați în Parlament așa cum își doresc.

„Cred că lista PNL Cluj pentru Cameră și Senat este o combinație perfectă între oameni tineri, profesioniști, iar pe de altă parte oameni cu experiență în domeniul politic și administrativ. Partidul Național Liberal le oferă clujenilor pentru prima dată șansa să aleagă reprezentanții în Parlament așa cum ei își doresc.

Clujul trebuie să continuă dezvoltarea, la nivel de municipiu, dar și la nivel de județ, iar această dezvoltare poate continua doar dacă în Parlament și în viitorul Guvern vom avea oameni care vor susține aceste proiecte. Acești oameni sunt devotați Clujului”, a precizat Alin Tișe.

Preşedintele liberalilor clujeni, europarlamentarul Daniel Buda, le-a transmis un mesaj clujenilor.

 „Venim în fața cetățenilor din județul Cluj cu o ofertă de candidați în care am reușit să îmbinăm experiența acumulată de aceștia de-a lungul timpului pe diverse domenii de activitate și, în același timp, cu oameni tineri, care se află în fața primului mandat de  parlamentar dar care, de-a lungul timpului, au acumulat experiențe serioase în activitatea desfășurată atât pe plan politic, administrativ cât și profesional”, a afirmat președintele PNL Cluj.

Buda se declară convins că această echipă de parlamentari va şti să facă ceea ce trebuie pentru Cluj şi pentru ţară. 

„PNL Cluj își propune să obțină un număr cât mai mare de mandate de parlamentari astfel încât să permită partidului să ajungă din nou la guvernare.

Am încredere că parteneriatul solid și corect, bazat pe obiective comune având ca numitor comun binele cetățeanului, între domnul președinte Klaus Iohannis, domnul premier Ludovic Orban și viitorii parlamentari ai PNL, va fi unul eficient, și pentru consolidarea parcursului european al României. Mult succes echipei PNL Cluj și din țară!”, a adăugat europarlamentarul.

Ținând cont de voturile obținute la alegerile locale recent încheiate, PNL consideră eligibile cinci locuri de deputat și cel puțin unul de senator.

Candidaţii PNL Cluj pentru Camera Deputaților:

1. Radu Moisin 
2. Sabin Sărmaș
3. Sorin Moldovan
4. Cristina Burciu
5. Ovidiu Cîmpean
6. Zoltan Coroian
7. Marinela Marc
8. Daniel Vaman
9. Ovidiu Vaida
10. Bashar Molhem 
11. Sebastian Moga
12. Ionuț Rusu 
13. Florin Șteopan

Candidaţii PNL Cluj pentru Senat: 

1. Adrian Oros
2. Mircea Moroșan
3. Radu Rațiu
4. Maria Forna
5. Mircea Pușcă
6. Marius Sabo 

loading...
Comenteaza