PNL propune partidelor consultări în data de 17 august

PNL propune partidelor consultări în data de 17 august
PNL propune partidelor parlamentare data de 17 august pentru consultări pe tema macrostabilităţii economice. Echipa desemnată de liberali pentru a demara negocieri este alcătuită din Cătălin Predoiu, Eugen Nicolăescu şi Marian Petrache, a anunţat copreşedintele liberal Alina Gorghiu.

"Propunem tuturor partidelor parlamentare care sunt interesate de acest dialog o dată (pentru discuţii - n.r.) şi o echipă care din partea PNL va demara aceste negocieri. Echipa din partea PNL este compusă din Cătălin Predoiu, Eugen Nicolăescu şi Marian Petrache, aceasta are mandat să angajeze discuţii şi să expună principii şi direcţii de acţiune susţinute de PNL pe tema macrostabilităţii economice a României. Bineînţeles că se va discuta Codul fiscal şi sustenabilitatea acestuia, legea salarizării în sectorul de stat şi adăugăm o temă (...), acordul cu FMI, CE, BM", a spus Gorghiu.

Copreşedintele PNL a menţionat că liberalii propun ca aceste discuţii între partide să aibă loc în data de 17 august.

Vineri, copreşedintele PNL Alina Gorghiu preciza că, în principiu, consultările cu PSD şi UDMR pe diferite de teme de interes major ar putea avea loc în jur de 15 august, iar PNL va stabili, luni, în cadrul Biroului Politic Naţional, un calendar al consultărilor şi echipa care va participa la discuţii.

Comenteaza