News alert PNL și-a numit președintele interimar. Congresul va avea loc în 10 aprilie

PNL și-a numit președintele interimar. Congresul va avea loc în 10 aprilie
| Foto: digi24.ro

Prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur este noul preşedinte interimar al partidului, iar Lucian Bode a preluat interimar funcţia de secretar general al formaţiunii, au decis, duminică, liderii BPN.

„Colegii m-au propus pe mine să preiau atribuţiunile preşedintelui Partidului Naţional Liberal interimar până la Congres. A fost un vot în unanimitate şi le mulţumesc pentru încredere colegilor”, declară Gheorghe Flutur.

El precizează că Lucian Bode preia interimar funcţia de secretar general .

„Pentru alegerea preşedintelui partidului, propunerea va fi duminica viitoare, 10 aprilie, ora 11:00, Palatul Parlamentului, sala Alexandru Ioan Cuza. Numărul de delegaţi pe care îl propunem, 1300 - 617 delegaţi de drept, diferenţa 683 delegaţi aleşi”, adaugă Gheorghe Flutur.

El precizează că duminică va fi organizat congresul doar pentru alegerea unui nou preşedinte.

Sâmbătă, preşedintele Florin Cîţu şi secretarul general Dan Vîlceanu au demisionat din funcţii.

„Rolul acestei şedinţe era foarte simplu - de a avea o discuţie faţă în faţă cu colegii cu care am pornit la drum acum un an de zile pentru a da un suflu nou Partidului Naţional Liberal. Era o şansă pentru a le mulţumi că am lucrat împreună şi că au fost şi momente bune. (...)

Aş fi vrut să îmi prezint, bineînţeles, demisia în faţa colegilor mei nu s-a putut, nu au fost acolo, aşa că doar am înregistrat-o la partid. În acest moment, am demisionat din funcţie. Aş fi vrut o discuţie serioasă cu colegii mei. Curajul, cred, le-a lipsit”, a spus Florin Cîţu.

Dan Vîlceanu spune că vrea să plece şi de la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, după ce vineri afirma că îşi dă demisia din funcţia de secretar general al PNL.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza